Gemeente Purmerend

Ben jij een mensgerichte manager die kan verbinden?

Ben jij een mensgerichte manager die kan verbinden

Teammanager ICT (36 uur)

Het team ICT bestaat uit Systeembeheer, Werkplekondersteuning en Functioneel Beheer. In totaal werken er ongeveer 30 FTE. Het team ICT ondersteunt de primaire processen van de gemeente. Systeembeheer doet het systeem- en netwerkbeheer naast het beheer van de telefooncentrale. Werkplekondersteuning is het aanspreekpunt voor alle gebruikersvragen op gebied van Telefonie en Kantoorautomatisering en Functioneel Beheer beheert alle vak applicaties en is de gesprekspartner van de gebruikers en de leveranciers. Wij zijn op zoek naar een:

Je bent verantwoordelijk voor het team ICT waar het beheer van de systemen en applicaties wordt uitgevoerd. Je kent de ICT wereld en weet dat de ontwikkelingen snel gaan. Hierbij ben je resultaatgericht en een betrokken leidinggevende die in staat is het team mee te nemen in veranderingen. Je hebt een visie op de ICT dienstverlening en de daarbij behorende professionaliteit van het team. Je bent een actief en initiatiefrijk manager. Ook weet  je je medewerkers te motiveren en hun kwaliteiten optimaal te benutten. Van belang is dat je je staande kunt houden in een politieke omgeving. Organisatiesensitiviteit is daarbij een vereiste, je bent de gesprekpartner over het beheer voor alle domeinen. Samen met de twee teammanagers Informatievoorziening geef je vorm aan het IV landschap bij de Gemeente Purmerend.

Jij…

  • Hebt HBO+ werk en denkniveau bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van ICT;
  • Je hebt relevante werkervaring in de ICT en weet je weg te vinden naar de leveranciers;
  • Je bent een verbinder als het gaat om samenwerking;
  • Je hebt een innovatieve en coachende leiderschapsstijl.

Wij bieden:

  • Functieschaal 12, max € 5.520,- o.b.v. 36 uur met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%;
  • Een veelzijdige functie in een inspirerende werkomgeving.

Ben je na het lezen enthousiast geraakt en ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 31 december a.s. via onderstaande knop. Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Arjan Heiner, directeur Domein Bedrijfsuitvoering en Diensten via telefoonnummer (0299) 452776.

 

 

 

Vacature delen via:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
31-12-2018
Startdatum:
27-11-2018
Contactpersonen:
A. Heiner
Terug naar boven