Gemeente Purmerend

Ben jij die gedreven contractmanager met kennis van zaken?

De gemeente Purmerend is op zoek naar een

Contractmanager Ruimtelijk Domein (36 uur)

In deze rol werk je nauw samen met de inkoopadviseur(s), juridische zaken en de verschillende teams binnen het Ruimtelijk Domein én de contractpartners. Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement binnen de gemeente. Een uitdagende functie waarin nog veel in ontwikkeling is.  

Binnen deze functie houd je je o.a. bezig met het adviseren over contractstrategie, contractvoorbereiding en de inkoopbehoefte. Daarnaast ondersteun je de betrokken teams op het gebied van evaluaties van de prestaties van de opdrachtnemers en ben je eerste aanspreekpunt voor contractpartijen over contractuele zaken. Ook kan je in projecten, vanuit IPM-model, onderdeel uitmaken van het projectteam als contractmanager. Je verzamelt management- en sturingsinformatie om contractmanagement te kunnen borgen in de organisatie.

Wie ben jij?

Jij bent de energieke, proactieve professional met onderhandelingsvaardigheden die zich niet snel van zijn stuk laat brengen. Je bent een verbinder en gaat zorgvuldig om met posities, belangen en vertrouwelijke informatie in jouw handelen. Mede doordat je kan schakelen op verschillende niveaus en inspanningen lopen de processen vloeiend en breng je verbeteringen aan binnen contractmanagement. Je haalt plezier uit je werk in een snel veranderende omgeving en je kunt collega’s hier goed in meenemen. Natuurlijk werk je ook nauwkeurig, gestructureerd en resultaatgericht.

Functie eisen:

  • Afgeronde hbo- of wo opleiding of aantoonbaar niveau;
  • Opleiding Nevi contractmanagement of gelijkwaardig;
  • Kennis van en minimaal 3 jaar ervaring met contractmanagement bij voorkeur in het Ruimtelijk Domein;
  • Ervaring en kennis van zowel traditionele contractvormen als geïntegreerde contracten en systeem gerichte contractbeheersing.

Wie zijn wij?

Team Realisatie is een professioneel team met een gezellige sfeer. Als team Realisatie werken wij veel samen met de andere teams in het Ruimtelijk Domein zoals Beheer, Ontwikkeling en Vastgoed. Wij dragen ons steentje bij om ervoor te zorgen dat de wc vlotjes doorgetrokken kan worden, glad asfalt je naar huis brengt, kinderen kunnen apenkooien in speeltuinen en je de hond kunt uitlaten in het park. Complexe vraagstukken delen we op in kleine stukjes om ze begrijpelijk te maken en op te lossen. Dit krijgt vorm door projecten die we voorbereiden en begeleiden als ze buiten gerealiseerd worden. Als team blijven we ons ontwikkelen zodat we op de veranderende behoeftes intern en extern in kunnen spelen.

Wij bieden:

  • Een passend salaris op basis van toegevoegde waarde;
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed);
  • Een informele en professionele werkomgeving met de mogelijkheid flexibel te werken;
  • Een betrokken team met hart voor Purmerend en Beemster;
  • Ruimte om je te ontwikkelen.

Herken jij je in deze functie en wil je ons verder helpen met contractmanagement? Solliciteer uiterlijk 30 september a.s. via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Michiel Otto, teammanager Realisatie, telefoon 0299-452930.

Vacature delen via:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
30-09-2019
Startdatum:
20-06-2019
Contactpersonen:
Michiel Otto
tel.: +31 299452930
Terug naar boven