Gemeente Purmerend

Help jij mee om onze gemeente energiek, leuk en veilig te houden?

De gemeente Purmerend is op zoek naar

BOA/Handhavers (3 fte, 36 uur)

Purmerend is de mooiste stad om voor te werken. Met ruim 80.000 inwoners is het een middelgrote stad, van alle gemakken voorzien. Een stad waar het fijn wonen is met ruimte voor ontwikkeling, ambities en groei. Bijvoorbeeld door het bouwen van ca. 10.000 woningen (tot 2040) wat iets betekent voor de bereikbaarheid van Purmerend. Dit jaar wordt al invulling gegeven aan de parkeermaatregelen behorende bij het “Verkeersplan Purmerend 2040”.  

https://www.purmerend.nl/verkeersplan-2040-pakket-maatregelen-om-parkeren-en-doorstroming-binnenstad-te-reguleren 

Als BOA werk je in het team Toezicht en Handhaving binnen het Ruimtelijk Domein. Het team Toezicht & Handhaving is een betrokken en open team, waarbij de medewerkers zich dagelijks inzetten om de gemeenten Purmerend en Beemster schoner, veiliger en dus leefbaarder te maken. Je bent veel op pad in Purmerend. Je houdt je bezig met de opsporing en handhaving van zaken die vermeld staan in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), Afvalstoffenverordening en de Drank- en Horecawet. Zo voer je onder andere controles uit op het gebied van parkeren, het aanbieden van afval, jeugdoverlast en handhaaf je het hondenbeleid. Je stelt rapporten en processen-verbaal op en beantwoordt vragen van burgers en signaleert bijzondere situaties en geeft deze door. Je weet als geen ander welke issues er in welke wijken spelen. Je staat als BOA in nauw contact met de politie en in geval van calamiteiten verleen je eerste hulp en assisteer je hulpverlenende instanties.

Jouw profiel:

 • MBO(+) werk- en denkniveau, een BOA certificaat is een pré;
 • Bij voorkeur een bikers-, RTGB, DHW, EHBO en/of HTV-opleiding/certificaat en kennis van gedrag van honden;
 • Een goede mentale en fysieke conditie;
 • Onbesproken gedrag, dus een VOG is geen probleem;
 • Flexibel inzetbaar (je werkt in een volcontinue rooster);
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Woonachtig binnen een straal van maximaal 30 km van Purmerend en in bezit van geldig rijbewijs B.

Wij bieden:

 • Functieschaal 7, max. € 2.986,- bruto o.b.v. 36 uur en een onregelmatigheidstoeslag;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed);
 • Een uitdagende functie waarbij je echt het verschil kunt maken voor de Purmerendse samenleving;
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
 • Een fijne werkomgeving in een team met hart voor Purmerend.

Kun jij goed met mensen omgaan? Beschik jij over een voldoende dosis inlevingsvermogen, toon je graag initiatief en kijk jij naar oplossingen? Sta jij stevig in je schoenen en ben jij iemand die op een menselijke manier anderen kan overtuigen van de regels en het handhaven daarvan? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

DUS: Ben je na het lezen enthousiast geraakt en ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 15 september a.s. via onderstaande knop. Een opdracht, rollenspel of een dag op pad met Handhaving kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wil je graag meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Marcel Blank, Teammanager Toezicht en Handhaving, 0299 – 452345 of Peter van Stenis, coördinator Handhaving, 0299 – 452801.

Vacature delen via:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
15-09-2019
Startdatum:
06-08-2019
Contactpersonen:
Marcel Blank
tel.: +31 299 - 452345
Terug naar boven