Gemeente Purmerend

Geef jij kleur aan het beleid?

De gemeente Purmerend is op zoek naar

Beleidsmedewerkers voor het Maatschappelijk Domein (32 – 36 uur)

Heb jij hart voor je medemens en zoek je een baan waarbij je écht het verschil kunt maken? Een functie waarin jouw observaties en gesprekken met inwoners en instellingen de doorslag kunnen geven voor verandering? En ga jij graag op onderzoek uit om te achterhalen wat er speelt in de stad? Dan zoeken wij jou! Enthousiaste collega’s die zich bezig gaan houden met verschillende maatschappelijke vraagstukken op het gebied van jeugd, onderwijs, WMO, sport, cultuur, zorg en wonen. Kom je bij ons solliciteren, dan zoeken we samen met jou naar de beste match en ga je aan de slag met een thema dat goed bij je past.

Wat ga je doen?

Het Maatschappelijk Domein is de verbindende kracht tussen politiek beleid, en het dagelijks leven in de stad. Binnen je functie schakel je continu tussen allerlei lagen: het ene moment praat je met bewoners, het andere moment zit je aan tafel bij een bestuurder om jouw ideeën over nieuw beleid te bespreken. Je gaat proactief het gesprek aan met inwoners, vrijwilligers, instellingen en collega’s, om zo het beste voor buiten te realiseren. Je ontdekt, onderzoekt en komt met nieuwe ideeën en oplossingen. Het resultaat? Je maakt impact en het resultaat van jouw inzet zie je soms letterlijk terug in de stad.

Wie ben jij?

Jij weet als geen ander dat zelfs de kleinste waarnemingen en veranderingen veel betekenis kunnen hebben. Je wilt echt iets betekenen voor onze inwoners en dat is te merken aan jouw enthousiasme en durf. Je bent een aanpakker: als jou iets opvalt, ga je er direct achteraan. Je bent ook goed in verbinden en ziet snel verbanden tussen onderwerpen én mensen. Als beleidsmedewerker is geen dag hetzelfde, dus je kunt goed schakelen tussen allerlei taken. Tot slot begrijp je dat je werkt met gevoelige maatschappelijke thema’s en je beschikt dan ook over de nodige politieke sensitiviteit.

Wat bieden wij?

Ja, we verwachten nogal wat van je, maar daar staat zeker wat tegenover. Je vervult een functie die er echt toe doet, binnen een open en interessante organisatie. Je staat er niet alleen voor: je wordt onderdeel van een professioneel team van ruim twintig medewerkers. Genoeg ambitieuze collega’s om mee te sparren! Om het beste uit jezelf te halen, bieden we opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden op zowel (vak)inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je ontvangt een salaris op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt, variërend tussen schaal 10 en schaal 11 (minimaal € 2.885,- en maximaal € 5.017,-). Daarnaast bieden we een Individueel Keuze Budget van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed).

Hebben we je overtuigd?

Mooi! Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk via onderstaande knop een korte motivatiebrief en je CV. Wil je graag meer weten over de functie? Neem dan contact op met Wieke van Wissing, P&O Adviseur Maatschappelijk Domein, via 06 – 51 12 88 32.

 

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

Vacature delen via:
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Startdatum:
01-10-2019
Contactpersonen:
Wieke van Wissing
mobiel: +31 6–51 12 88 32
Terug naar boven