gemeente Purmerend

Ben jij een kei in Wegbeheer?

De gemeente Purmerend is op zoek naar een

Beheerder Wegen (36 uur)

Als beheerder Wegen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van het wegareaal en heb je een actueel inzicht in de aard, omvang en onderhoudstoestand van het wegareaal. Je levert, mede door een goed onderhouden beheersysteem,  accurate informatie voor het opstellen van het Beheerplan Wegen wat elke vier jaar wordt vastgesteld. Vanuit het beheerplan Wegen stel je jaarlijks het onderhoudsprogramma op wat je afstemt met je collega beheerders. Je bewaakt de beschikbare budgetten en adviseert hierin de verantwoordelijk budgethouder. Daarnaast ben je opdrachtgever voor (een deel van) de wegbeheerprojecten. Je levert input voor de programmakaart waarin alle werkzaamheden in Purmerend en Beemster inzichtelijk zijn en op elkaar worden afgestemd.

Als Beheerder Wegen werk je binnen het team Techniek en Civiel. In dit team werk je samen met de beheerders van Kunstwerken, VRI/OV, Riolen en Gemalen, Speelvoorzieningen en Installaties. Met deze specialisten stem je werk af en streef je er naar om “werk met werk” te maken. Daarnaast zijn alle uitvoerende medewerkers op deze gebieden je directe collega’s. Samen met de medewerker Wegen/Straatmeubilair adviseer je, waar nodig, de groepsmanager over de uitvoering van bewonerswensen en meldingen die dagelijks door de stratenmakers worden afgehandeld.

Jij…

 • Hebt een HBO opleiding op het gebied van Civiele Techniek/Weg- en waterbouw;
 • Hebt kennis van CROW wegbeheersystematiek en andere richtlijnen en normen; 
 • Je hebt affiniteit met databeheer/analyse;
 • Kennis en ervaring met Obsurv is een pré;
 • Kan goed samenwerken;
 • Hebt gevoel voor dienstverlening;
 • Hebt analytisch denkvermogen.

Wij bieden…

 • Functieschaal 10, max € 4.362,- o.b.v. 36 uur;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed);
 • Ruimte om je te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk;
 • Een informele en professionele werkomgeving in een team met ambitieuze collega’s;
 • Een betrokken en professioneel team met hart voor Purmerend.

Ben jij een bevlogen type die graag een bijdrage levert aan de openbare buitenruimte van Purmerend en Beemster? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Ben je na het lezen enthousiast geraakt en ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 25 oktober via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Joop Adelmund, Teammanager Wijken.

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

Vacature delen via:
Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
25-10-2019
Terug naar boven