gemeente Purmerend

Ben jij die leidinggevende met ervaring van techniek en civiel?

De gemeente Purmerend is op zoek naar een

Groepsmanager Techniek en Civiel (36 uur)

De 300 medewerkers van het Ruimtelijk domein werken aan de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de openbare buitenruimte in Purmerend en Beemster. Ook zorgen zij voor de vergunningen, het toezicht en de handhaving. Er wordt nauw samengewerkt met het maatschappelijk domein om het beste resultaat te behalen. Domein Bedrijfsvoering en Diensten ondersteunt hierbij. Het team Techniek en Civiel is samen met de teams Wijken en Reiniging verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte. De teams worden hierbij bedrijfsmatig en beleidsmatig ondersteund door het team Programmering en Planning. Samen met de teams Ontwikkeling, Realisatie, Toezicht en Handhaving, Vergunningen Beleid en Advies en Vastgoed vormen zij het Ruimtelijk Domein.

Purmerend is in beweging. Er wordt gewerkt aan binnenstedelijke herstructurering, waaronder de bouw van 10.000 woningen. Dit, maar ook de klimaatveranderingen hebben gevolgen voor de onder- en bovengrondse infrastructuur, die intensiever wordt gebruikt en om een andere aanleg van beheer vraagt. Van de teams vraag dit een integrale manier van werken.  Het team valt onder de verantwoordelijkheid van een teammanager die samen met de groepsmanagers het management vormt.

Jij zorgt samen met een collega groepsmanager voor de dagelijkse aansturing van de uitvoerende medewerkers die werken aan gemalen, bestrating, bebording, installaties en gebouwen, kunst- en waterwerken, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties, de garage en het wagenpark. Je stemt de werkzaamheden af en coacht de medewerkers bij de uitvoering. Je zorgt voor borging van de kwaliteit van het werk en voert personeelsgesprekken over de resultaten en persoonlijke ontwikkeling.  Je werkt nauw samen met de beheerders van de vakgebieden en de planners. Daarnaast heb je contact met burgers en handel je meldingen en klachten af. Je participeert in gladheidsbestrijding, wachtdiensten en evenementen en waar nodig vervang je collega groepsmanagers van andere disciplines.

Een mooie uitdaging als je toe bent aan een volgende stap in je loopbaan en je jezelf wilt ontwikkelen in een leidinggevende rol.

Jouw profiel:

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in een leidinggevende functie;
  • Uitstekend gevoel voor dienstverlening en een open houding naar buiten;
  • Een coachende stijl van leidinggeven;
  • Resultaat- en oplossingsgericht met de nodige overtuigingskracht. 

Wij bieden:

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie, met ruimte voor eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een fijne informele werkomgeving in een team met hart voor Purmerend en Beemster;
  • Functieschaal 9, max. € 3.929,- o.b.v. 36 uur;
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed).

Interesse?
Solliciteer dan uiterlijk 18 december a.s. via onderstaande knop. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joop Adelmund, Teammanager Wijken. Graag zien wij in je motivatie terug wat jij kunt bijdragen aan het team.

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

 

 

Vacature delen via:
Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
18-12-2019
Contactpersonen:
Joop Adelmund
tel.: +31 299 411664
Terug naar boven