gemeente Purmerend

Ben jij die vernieuwende beheerder die wij zoeken?

De gemeente Purmerend is op zoek naar een

Groenbeheerder (36 uur)

De 300 medewerkers van het Ruimtelijk domein werken aan de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de openbare buitenruimte in Purmerend en Beemster. Ook zorgen zij voor de vergunningen, het toezicht en de handhaving. Er wordt nauw samengewerkt met het maatschappelijk domein om het beste resultaat te behalen. Domein Bedrijfsvoering en Diensten ondersteunt hierbij. Het team Techniek en Civiel is samen met de teams Wijken en Reiniging verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte. De teams worden hierbij bedrijfsmatig en beleidsmatig ondersteund door het team Programmering en Planning. Samen met de teams Ontwikkeling, Realisatie, Toezicht en Handhaving, Vergunningen Beleid en Advies en Vastgoed vormen zij het Ruimtelijk Domein.

Als groenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het groen in Purmerend en Beemster. Purmerend heeft Groen hoog op de agenda staan (top 3 van coalitieakkoord). Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van planmatig groot onderhoud m.b.t. groen in afstemming met andere beheerdisciplines. Geeft uitvoering aan (groen)beleidsplannen zoals de Groenkoers en het Bomenplan. Als groenbeheerder heb je een breed takenpakket en is het jouw taak om een bijdrage te leveren aan het groen binnen onze gemeentes. Je bent in staat om beleidsambities te vertalen naar praktische uitvoeringsmaatregelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren van het groenareaal en het realiseren van de afgesproken doelstellingen binnen de beschikbaar gestelde financiële middelen. Binnen het Groenteam verwachten wij van de nieuwe collega een actieve rol, samenwerking en een bijdrage om kansen en mogelijkheden te zien en vorm te geven.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante groenopleiding en min. 2 jaar ervaring;
 • Communicatief sterk in woord en geschrift;
 • Ervaring met werken met beheersystemen;
 • Je bent een integraal werker met overzicht ;
 • Je bent omgevingsbewust en kan op verschillende niveaus schakelen;
 • Je bent politiek sensitief, creatief en ondernemend.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie, met ruimte voor eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een fijne informele werkomgeving in een team met hart voor Purmerend en Beemster;
 • Functieschaal 10, max. € 4.362,- o.b.v. 36 uur;
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed).

Interesse?

Solliciteer dan uiterlijk 18 december a.s. via onderstaande knop. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joop Adelmund, Teammanager Wijken. Graag zien we in je motivatie terug wat jij kunt bijdragen aan het team.

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

Vacature delen via:
Werkuren:
Fulltime
Sluitingsdatum:
18-12-2019
Contactpersonen:
Joop Adelmund
tel.: +31 299411664
Terug naar boven