Gemeente Purmerend

Adviseer jij de gemeente over subsidiemogelijkheden?

De gemeente Purmerend is op zoek naar een

Subsidieadviseur (24 uur)

Als gemeente werken wij voor de stad Purmerend en de gemeente Beemster. We stellen telkens hoge doelen om de beste dienstverlening te kunnen bieden. Om dit te kunnen realiseren, en ons investeringsvermogen te versterken, wordt het verwerven van externe financiering steeds belangrijker. Daarom zijn we op zoek naar een adviseur die het subsidieproces verder gaat professionaliseren. Je wordt een belangrijke speler in ons team Financiën. 

Wat ga je doen?

Deze baan kenmerkt zich door veel afwisseling waarbij je wordt ondersteund door professionele collega’s. Samen met beleidsadviseurs en projectleiders verken jij de mogelijkheden voor subsidiëring om onze doelen te behalen. Subsidies signaleren en aanvragen is echter maar een deel van jouw taken: het meekrijgen van de organisatie en inspireren tot verder te denken dan de gebruikelijke paden is nét zo belangrijk.

Daarom ben je het aanspreekpunt voor collega’s, management en bestuur als het gaat over subsidiekennis en externe financiering – deze kennis verspreid je dan ook op een proactieve manier. Tot slot vervul je een ‘ambassadeursfunctie’; je profileert de gemeente als aantrekkelijke en belangrijke samenwerkingspartner in de regio en daarbuiten, en creëert daarmee draagvlak bij externe subsidieverstrekkers.

Wie ben jij?

Jij bent de energieke professional die zich niet snel van zijn stuk laat brengen. Je bent proactief, enthousiast en legt makkelijk contact met collega’s, bestuur maar ook externe partijen. Je kunt het belang van de gemeente goed presenteren en hebt inzicht in strategische samenwerkingen. Je bent resultaatgericht en dankzij jouw standvastige, pragmatische aanpak weet je zaken voor elkaar te krijgen. Ook heb je verstand van zaken – je beschikt over kennis van actuele subsidies en hebt affiniteit met de overheid en subsidieprocessen.

Kortom, ben jij iemand die opbloeit omdat je in deze functie mag netwerken, lobbyen, organiseren, schrijven en mensen begeleiden? En schuw je daarbij niet om verantwoordelijkheid te nemen? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Sterke onderhandelingsvaardigheden;
  • Aantoonbare recente ervaring in de samenwerking met subsidieverstrekkers;
  • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring met het adviseren en ondersteunen van bedrijven/organisaties bij het verwerven van subsidies in de afgelopen jaren.

Wie zijn wij?

Team Financiën is een professioneel team met een gezellige sfeer! Wij zijn een ondersteunend, dienstverlenend onderdeel van de organisatie dat graag (mee)denkt in mogelijkheden. Dit alles met het doel om onze inwoners zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wij bieden:

  • een informele en professionele werkomgeving met de mogelijkheid om flexibel te werken;
  • functieschaal 11, max. € 5.067,- o.b.v. 36 uur;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit is 17,05% van je salaris en is opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en bovenwettelijk verlof. Je kunt je IKB (maandelijks) laten uitbetalen of besteden aan onder meer verlof, fiscaal voordeel voor zowel woon-werkverkeer, fietsregeling, vakbond en studie (indien niet vergoed);
  • een betrokken team met hart voor Purmerend en Beemster;
  • ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling; 

Ben jij die ontbrekende schakel in ons team en wil je ons verder helpen met ons subsidietraject? Solliciteer dan voor 27 januari a.s. via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Harry van der Aar, teammanager Financiën, via (0299) 452 448 of Ferry Middelink, coördinatie aanbestedingen, via (0299) 452 135.

Het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te kunnen werken.

Vacature delen via:
Werkuren:
Parttime
Sluitingsdatum:
26-01-2020
Startdatum:
13-01-2020
Contactpersonen:
Harry van der Aar
tel.: +31 299-452448
Terug naar boven