Gemeente Purmerend

Heb jij oog voor ons landschap?

Landschapsontwerper (36 uur)

De 300 medewerkers van het Ruimtelijk domein werken aan de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de openbare buitenruimte in Purmerend en Beemster. Ook zorgen zij voor de vergunningen, het toezicht en de handhaving. Tot 2040 is er een bouwopgave van 10.000 extra woningen. De druk op de buitenruimte wordt groter. Klimaatverandering, nieuwe energievormen, aandacht voor biodiversiteit en gezondheid zijn aspecten die integraal in de buitenruimte een plek moeten krijgen.

We zijn op zoek naar een bevlogen, creatief persoon die anders naar de buitenruimte kan kijken en in staat is om kansen te zien voor een leefbare stad en dat integraal in een ontwerp voor de buitenruimte kan samenbrengen.

Het werk

Je geeft vorm aan een leefbare stad. Je kunt de thema’s klimaatadaptatie, duurzaamheid, gezondheid en waardvolle leefomgeving integraal een plek in de openbare ruimte geven. Hierover stem je af met de strategisch adviseur leefomgeving. Je bent een specialist op het gebied van landschappelijk ontwerp en kunt op grond hiervan vragen beantwoorden van interne en externe stakeholders.

Je vormt de schakel tussen ontwikkeling en realisatie. Omdat je gericht bent op samenwerking weet je je sparringpartners (collega’s, burgers en bestuur) te vinden in de organisatie om tot de mooiste resultaten voor de stad te komen.  

Jij…

  • hebt minimaal HBO opleiding op het gebied van landschapsinrichting en bij voorkeur afstudeerrichting Ontwerp;
  • minimaal 3 jaar ervaring in het vakgebied;
  • plantenkennis (Latijnse namen) is een pré;
  • beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit;
  • bent van nature nieuwsgierig en functioneert optimaal in een snel veranderende omgeving en kunt anderen hierin meenemen;
  • bent initiatiefrijk en creatief.

Wij…

  • bieden functieschaal 10, max. € 4.225,- o.b.v. 36 uur en een individueel keuzebudget van 17,05%;
  • hebben een informele en professionele werkomgeving met de mogelijkheid flexibel te werken;
  • zijn een betrokken en professioneel team met hart voor Purmerend en Beemster.

Interesse?

Ben je na het lezen enthousiast geraakt en ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Graag lezen wij terug in je motivatie wat jij denkt te kunnen toevoegen. Solliciteer via onderstaande knop.

Wil je graag meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Caroline Schouten van der Velden, Teammanager Ontwikkeling, 0299-452082 of c.schouten@purmerend.nl.

 

Vacature delen via:
Vacaturetype / functietype:
Contract
Werkuren:
Fulltime
Werkdagen:
Dag
Sluitingsdatum:
30-09-2018
Startdatum:
28-06-2018
Terug naar boven